Staffing for construction

Staffing for construction

References

Vi har i løpet av det siste året leid inn mannskap fra Håndverkspartner til ulike prosjekter. Vår opplevelse av Håndverkspartner er at de opptrer ryddig, utøver god kommunikasjon og har et godt mannskap til alle formål.

- Fredrik Smith, Prosjektleder, Oslo Byggentreprenør AS

Håndverkspartner er vår hovedsamarbeidspartner ved bygging og ombygging av våre butikker. De bidrar både som konsulent på prosjektene i tillegg til at de utfører selve byggingen. Vi er meget fornøyd med samarbeidet på alle måter, de leverer kvalitet, møter alltid opp som avtalt og er meget løsningsorienterte.

- Eli Gerhardsen, Kjedeleder, Akademia AS

Vi har i flere år benyttet Håndverkspartner til alle våre prosjekt innen butikkmontering, maling og snekkeroppdrag. Jeg er veldig fornøyd med måten samarbeidet fungerer på.

- Rune Naglestad, Prosjektleder/Salgsleder, ECL AS

Vi har i perioder behov for ekstra bemanning. Da har vi i flere år benyttet Håndverkspartner as til å hjelpe oss. Dette med hell.

- Bård Johanssen, Daglig leder, Bård Blikk AS

Vi i Scandicon har samarbeidet med Håndverkspartner i mer enn 12 år og samarbeidet går fortsatt bra. Vi har i perioder 10 -.40 mann fra Håndverkspartner AS og dette samarbeidet fungere og gir oss den fleksibilitet som vi trenger.

- Søren Nielsen, Prosjektansvarlig, Scandicon Byggeteknik AS